foto filip rechthoek.jpg
filip%20-%20cool_edited.jpg
filip met kids.jpeg

Wie is Filip Versluys?

Wat is je rol in het bestuur?


Verantwoordelijke commissies
Wat is het belangrijkste aspect van je rol in het bestuur?


De GPT vrijwilligers en captains in de commissies ondersteunen, verschillende initiatieven goed op mekaar afstemmen en uiteraard ook mee werken aan een fijne sfeer en samenwerking.
Waar woon je?


In het centrum van Tervuren, super om regelmatig even op de club te kunnen vertoeven, soms zelfs voor een uurtje practicen of wat snelle holes.
Wat is je link met Tervuren?


Toen we vanuit de US naar België terugkeerden zochten we naar een groene, internationale en centrale locatie. Nu 8 jaar later zijn we nog steeds super blij met onze keuze!!
Wat is jouw HCP?


Single hcp (vrienden geven me slechts 7 hcp bij onze onderlinge competitie!)
En welke HCP zou je willen halen?


Ik hoop vooral nog even goed te blijven als het aankomende jeugdige geweld in de familie (3 zonen), een extra stimulans om onder de grens van de 80 te blijven mikken.
Wat is je favoriete golfbestemming in België?


Zoveel super banen om uit te kiezen, maar dan toch Oostende vanwege mijn zwak voor links banen (als is Houthalen op het moment dat de heide in bloei staat ook werkelijk uitzonderlijk)
Wat is je favoriete golfbestemming in het buitenland?


Schotland, voor de vele ‘hidden gems’, vaak lokale public courses met veel charme, geschiedenis en cluhhuisleven. En het unieke St. Andrews natuurlijk. Als ik een droombestemming mag opnoemen dan de Royal Melbourne GC, een topbaan qua architectuur en historiek, maar iets moeilijker voor een WE trip
Wat is je favoriete slagijzer?


Tegenwind of wind mee?
Beste uitvlucht?


‘Drie holes om op te warmen’
Meest genante moment tijdens het golfen?


Ik stond in het publiek op de 18de hole achter Jean Van De Velde toen hij een bijna zekere overwinning op Carnoustie vergooide...sindsdien relativeer ik veel meer op de baan.