Innovatieve formules

Er bestaat geen standaardprofiel van de golfer. Waarom zou je dan wel dezelfde standaardprijzen voor iedereen toepassen? Sommige spelers spelen enkele keren per week terwijl andere spelers al blij zijn als ze enkele wedstrijden per jaar mee kunnen spelen.

 

Daarom hebben we ervoor gekozen om verschillende innovatieve formules uit te werken. Deze gaan van een ‘pay & play’ formule voor de ‘vrije vogel’ tot het full membership. Voor ieder type golfspeler is er een passende formule.

Door jezelf de volgende twee vragen te stellen, weet je welke formule best bij je past:

  • Hoe vaak wil je op het terrein spelen?

  • Hoe vaak wil je de virtuele golf gebruiken? 

Je kan bij ons dus al onbeperkt toegang krijgen tot het terrein voor 790€ per jaar

Hoe moet je deze tabel gebruiken? We geven enkele voorbeelden. 

Voorbeeld 1: je zoekt een klassiek abonnement.

In dat geval is het antwoord op de vraag hoe vaak je op het terrein wil spelen 'Onbeperkt'. Dus zit je formule in de laatste kolom. Als je een klassiek abonnement neemt, is de virtuele golf niet inbegrepen dus kijk je naar de bovenste rij. Deze combinatie leidt tot een prijs van 790€.

Voorbeeld 2: Je speelt niet vaak omdat je weinig tijd hebt. 

Als je helemaal niet vaak speelt, kies je best voor een formule waarin 10 rondjes op het terrein inbegrepen zijn. Je zit dan in de middenste kolom. Maar je wil wel telkens enkele dagen voor je gaat spelen even testen op de virtuele golf. Dan zit je in de middenste rij. Deze combinatie geeft je een abonnement van 740€.

Let wel, als je kiest voor de nooit/nooit formule, dan heb je ook geen toegang tot onze oefenfaciliteiten.

De vermelde bedragen zijn exclusief federatiekaart van Golf Vlaanderen. De bijdrage voor een volwassene bedraagt vanaf het nieuwe seizeoen 60€ en voor een jeugdlid 14€. Voor meer informatie over deze kaart kan je terecht op: https://www.golfvlaanderen.be/voor-golfers/federatiekaart/kostprijs