foto wle voor site (2).jpg
vriende op de golf.jpg
las vegas.png
rydercup.jpg
mauritius.JPG

Wie is Wim Lespoix?

Wat is je rol in het bestuur


Voorzitter
Wat is het belangrijkste aspect van je rol in het bestuur?


Zorgen dat we een toffe en succesvolle club zijn waar iedereen zich thuis voelt. Gelukkig hebben we een sterk bestuur en vele vrijwilligers die hier mee aan de kar trekken. Samen gaan we voor Vernieuwend - Uitdagend - Ontspannend!
Waar woon je?


In Duisburg. Achter de kerk. Effe 200m bergop en dan bollen tot op de golf.
Wat is je link met Tervuren?


Samen met mijn vrouw en onze 2 kids wonen we ondertussen 11 jaar in Duisburg... het tofste dorp van het land. Nog voor we hier kwamen wonen, werd ik al gevraagd om pintjes te gaan tappen op Hee Tervuren. Ondertussen doe ik dat op verschillende evenementen en natuurlijk ook op de Duisburgse feesten.
Wat is jouw HCP?


18... en stijgend :-(

Ik zou wat vaker moeten spelen, denk ik.
En welke HCP zou je willen halen?


Hoewel ik het spel en goed gezelschap belangrijker vind dan een goede handicap wil ik toch graag onder HCP16 geraken. Als ik verder evolueer zoals ik nu speel, haal ik dat zeker tegen het jaar 2043.
Wat is je favoriete golfbestemming in België?


Dat vind ik een moeilijke. Ik speel graag op de Millennium in Paal omdat daar mijn roots liggen. Bercuit, Oudenaarde en Oostende vind ik ook leuk... en natuurlijk ook The National waar ik vandaag lid ben.
Wat is je favoriete golfbestemming in het buitenland?


Als ik met de familie op vakantie ga, probeer ik telkens één keer te gaan golfen. Zo ben ik al op de meest geweldige plekken beland. Mauritius blijft voor mij toch wel het aards paradijs.
Wat is je favoriete slagijzer?


Zonder twijfel mijn 3 wood. Mijn absolute steun en toeverlaat! Als ik die ooit moet vervangen, zal dat met tranen in de ogen zijn!
Beste uitvlucht?


Daar ben ik nog naar op zoek. Kan iemand me een goed uitvlucht geven voor een 'shank'? Alle tips zijn welkom op wim.lespoix@golfparktervuren.be!
Meest genante moment tijdens het golfen?


Toen ik nog maar pas begonnen was met golfen, mocht ik eens gaan spelen met de man van mijn bazin. Ik speelde toen met tweedehands materiaal en op hole 11 vertelde hij me dat mijn woods vrouwenclubs waren... Na ons rondje ben ik onmiddellijk andere clubs gaan kopen en heb ik mijn favoriete 3 wood ontdenkt!